Sekalung Tahniah!

Pihak Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK) ingin merakamkan ucapan tahniah kepada tujuh (7) orang staf akademik yang telah dinaikkan pangkat sebagai Pensyarah Universiti Gred DS52 (Pensyarah Kanan). Semoga ia menjadi pemangkin ke arah pemerkasaan fakulti, dan motivasi dalam merekayasa ilmu yang menjadi amanah Allah SWT. Pastinya ia menjadi kebanggaan setiap warga FBK. Sekali lagi tahniah. Ia adalah kelebihan dari Allah SWT, diberikan kepada hambaNya yang dikehendaki.

Tahniah kepada :
1.    Puan Akmah binti Yusof
2.    YM. Engku Suhaimi bin Engku Atek
3.    Puan Kamariah binti Yunus
4.    Encik Shahzool Hazimin bin Azizam
5.    Puan Sharifah Nor Madihah binti Syed Omar
6.    Puan Wan Faridah binti Wan Sembok
7.    Puan Zailani binti Jusoh

Normal 0 false false false EN-US X-NONE AR-SA

Sekalung Tahniah !

Pihak Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK) ingin merakamkan ucapan tahniah kepada tujuh (7) orang staf akademik yang telah berjaya dalam permohonan untuk kenaikan pangkat sebagai Pensyarah Universiti Gred DS52 (Pensyarah Kanan). Semoga ia menjadi pemangkin ke arah pemerkasaan

fakulti, dan motivasi dalam merekayasa ilmu yang menjadi amanah Allah SWT. Pastinya ia menjadi kebanggaan setiap warga fakulti FBK. Sekali