Bengkel Buku Bertema II

Peserta bengkel bergambar dengan fasilitator bengkel Prof. Madya Dr. Kamarul Shukri Mat Teh

Berikutan daripada kejayaan menghasilkan buku bertema pertama "Dinamika Pendidikan Bahasa Arab: Menelusuri Inovasi Profesionalisme Keguruan", Jabatan Bahasa Arab, Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK) UniSZA telah menganjurkan lagi bengkel penyediaan penulisan buku bertema untuk kali kedua bagi kakitangan Jabatan Bahasa Arab pada Khamis, 20 Disember 2012, yang telah dirasmikan oleh Dr. Zulazhan bin Ab. Halim selaku Ketua Jabatan. Bengkel tersebut dikendalikan sepenuhnya oleh Prof. Madya Dr. Kamarul Shukri bin Mat Teh, Timbalan Dekan Penyelidikan dan Siswazah, FBK. Seramai 15 kakitangan Jabatan Bahasa Arab telah menyertai bengkel pada kali ini.

|| Gambar || Bengkel Buku Bertema I ||