Majlis Keraian Staf FBK

Fakulti Bahasa dan Komunikasi mengambil inisiatif untuk meraikan staf FBK yang akan tamat kontrak dan bertukat tempat bertugas dalam satu majlis yang telah diadakan pada 25 September 2013. Majlis yang berlangsung di Bilik Mesyuarat FBK ini dihadiri oleh semua staf FBK dan dirasmikan oleh Yg. Brs. Dr. Nazri bin Latiff Azmi, Dekan FBK.

Guru bahasa asing akan ditempatkan di Pusat Penataran Ilmu UniSZA dan mereka yang terlibat adalah Suwita Keeya, Siti Fatimoh Ibrohen, Nguyen Thi Hoa Mai dan Kazuki Iseno manakala dua guru bahasa Inggeris ditempatkan di UniSZA Kampus Tembila iaitu En. Mohd Suhaimi bin Abas dan En. Mohamad Muhaymein bin Ahmed Zawawi. Turut diraikan guru bahasa Vietnam, Tran Thi Chau Minh Hanh yang akan tamat kontrak di UniSZA.

Majlis yang bermula pada pukul 10 pagi ini diserikan dengan ucapan daripada mereka yang diraikan dan penyampaian cenderamata penghargaan.