Majlis Anugerah Dekan 2015

melayu35

Fakulti Bahasa dan Komunikasi (FBK) telah menganjurkan Majlis Anugerah Dekan 2015 untuk meraikan kecemerlangan para pelajar bagi Semester II 2014/2015 dan Semester I 2015/2016. Majlis yang berlangsung dengan jayanya ini telah diadakan pada 10 Mac 2016 bertempat di Dewan Perdana, Universiti Sultan Zainal Abidin (UniSZA). Seramai lebih 400 pelajar dan warga FBK menghadiri majlis yang dirasmikan oleh Dekan FBK, Profesor Dato' Dr. Haji Mohamed Anwar bin Omar Din.

Turut berlangsung pada majlis tersebut adalah perjumpaan mentor-mentee antara pensyarah dan pelajar FBK. Seperti tahun sebelumnya, FBK turut memberi pengiktirafan kepada staf-staf fakulti yang cemerlang sepanjang tahun 2015. Antara penerima anugerah khas adalah seperti berikut:

a. Anugerah Staf Akademik Cemerlang: Profesor Madya Dr. Mohd. Nazri bin Latiff Azmi
b. Anugerah Staf Sokongan Cemerlang: Puan Cik Fadlina binti Anuar
c. Anugerah Mahasiswa Holistik: Nur Izzati binti Suhaimi

Pihak fakulti merakamkan ucapan tahniah kepada penerima anugerah. Semoga warga fakulti dan pelajar FBK akan terus cemerlang pada masa hadapan.